Maak kennis met BERTTM , online beheer.

Nieuw sinds 2022: Wet Kwaliteitsborging. Bij het onderhoud en inspectie van uw zwembad komt een hoop informatie kijken. Maak kennis met Bert  het online beheerplatform voor veiligheidsborging van uw zwembad. Inspectieprocessen, checklijsten, verantwoordelijkheden en certificaten, alles wordt per zwembad per locatie vastgelegd.

De technische dienst, inspecteur en gemeentelijke verantwoordelijke. Zo hoeft niemand lang te zoeken naar gegevens. Met het toewijzen van taken en verantwoordelijkheden, heeft iedereen altijd real-time de veiligheidsstatus bij de hand.

Bert is klaar voor de wet kwaliteitsborging. Integreer checklijsten, en keuringsrondes eenvoudig op een plattegrond en maak fotos van situaties. Geen excel lijsten of stapels rapporten op uw bureau. Volledig digitaal controle over uw gegevens. U kunt aandachtspunten niet meer vergeten, digitaal is vastgelegd wie waar verantwoordelijk voor is. Is er een reparatie of vervanging uitgevoerd? Doormiddel van een foto worden de gegevens en certificaten gekoppeld. En is real-time inzichtelijk vanaf iedere locatie de opgeleverde punten. 

BERTTM, beheert eenvoudig.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

"Koolstof stalen bouten voorzien van Pool FIX® behandeling worden geleverd inclusief certificaat."

Veiligheidsborging met BERT

Er werd in het verleden gekozen voor roestvaststalen bevestigingsartikelen omdat deze een langere levensduur hadden dan standaard verzinkte bouten. Roestvaststalen bevestigingsartikelen zijn sinds 2015 verboden te gebruiken in zwembad omgevingen. Er worden veelal standaard bevestigingsartikelen uit de handel toegepast. Dit is een oplossing echter zeer arbeidsintensief gezien deze snel corrosie vertonen en regelmatig vervangen moeten worden.. We hebben al verschillende malen gezien dat de technische dienst een full-time baan heeft aan het continue vervangen van bouten en moeren. Roest op uw speeltoestellen kunt u niet aan uw klanten tonen. Pool FIX® bevestigingsartikelen verlengen deze levensduur extreem. 

Bij uw geleverde goederen ontvangt u een certificaat. Dit certificaat is gekoppeld aan de leveringsbon waarop de door u ontvangen goederen staan omschreven. Dit certificaat kan ten alle tijden worden opgevraagd zelfs bij verlies van uw administratie blijkt uit de geleverde certificaten welke goederen aan de Pool FIX® standaard voldoen. Zo kunt u onbezorgd gebruik maken van deze bevestigingsartikelen waarbij het Pool FIX® merk waarborgt dat de producten veilig toepasbaar zijn rondom uw zwembad. Pool FIX® staat garant voor de traceerbaarheid binnen de toeleveringsketen. 

BERT veiligheidssoftware by Poolfix
BERT veiligheidssoftware by Poolfix
Logiciel de sécurité BERT de Poolfix

Kiest u ook voor zekerheid?

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor veilige bouten, schroeven en moeren voorzien van certificaat voor uw zwembad! PoolFIX 5e generatie of 1.4529 materiaal. 

Uit voorraad leverbaar

Ruim assortiment

Snelle levering

Sitemap

Pool FIX®

dé schroef die elk veilig
zwembad nodig heeft!