PooLFIX zwembaden ophanging bouten moeren ringen flensverbindingen

Als installateur kiest u voor zekerheid

Het aanleggen, aanpassen en onderhouden van technische installaties worden uitdagender zodra het met een hoogcorrosief zwembadmilleu te maken heeft. Uw keuzes in bevestigingsmaterialen voor flensverbindingen, verlichting, speakers, borden enzovoorts kunnen op korte of lange termijn gevolgen hebben. U kiest natuurlijk voor de juiste materialen zodat u zeker bent voor de toekomst. 

Of het nu leidingwerk, flenzen, luchtbehandelingskanalen of kabelgoten betreft, alles heeft een levensduur in een zwembad. De keuze voor de juiste materialen verlengen deze levensduur en daarmee de veiligheid van de installatie. Aangezien een inspecteur niet alles jaarlijks kan inspecteren, moet er steekproef gewijs worden gekeken naar de zwakste schakels. Als installateur heeft U de keuze voor duuzame materialen zodat de klant gemoedsrust heeft in uw opgeleverde installatie.

"PoolFIX® biedt extreem hoge weerstand tegen corrosie voor een langere levensduur van uw installatie."

Ook in technische ruimtes

Vaak focussed men zich alleen op de zwemruimtes en wordt de technische ruimte vergeten. Steeds meer inspecteurs richten zich op de veiligheid in deze technische ruimtes. U heeft vast ervaring met het doorslijpen van een boutverbinding aan de onderkant van een flensverbinding. Dat is met PoolFIX verleden tijd. Met PoolFIX monteerd en demonteerd u na jaren gemakkelijk de bevestiging. 

PooLFIX zwembaden ophanging bouten moeren ringen wandlampen EVA OPTIC
Flensverbindingen PoolFIX in kelderruimte van zwembad leidingen

Kiest u ook voor zekerheid?

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor veilige bouten, schroeven en moeren voorzien van certificaat voor uw zwembad! PoolFIX 5e generatie of 1.4529 materiaal. 

Uit voorraad leverbaar

Ruim assortiment

Snelle levering

Sitemap

Pool FIX®

dé schroef die elk veilig
zwembad nodig heeft!