Ophanging in zwembad poolfix npr bouwbesluit bouten moeren ringen

Als aannemer is kwaliteit vanzelfsprekend

Als aannemer kunt u het verschil maken door uw klant juist te infomeren over de materiaalkeuzes tijdens een renovatie of nieuwbouw. In zwembaden en aanliggende gebouwen worden andere eisen gesteld. Tenslotte wordt een zwemlocatie voor duurzaam gebruik gebouwd. 

Gebruik van HLP platen (Tespa) 

Het gebruik van Trespa (HLP platen) is een goede onderhoudsvrije keuze. Echter welke binnen een zwembad niet kan worden verlijmd. Geen enkele verlijming geeft de garantie binnen een zwembad dat deze bestand is tegen de dampen welke vrij komen van het zwemwater. Hierdoor moet u uw tespa platen altijd borgen met een schroef in de juiste kwaliteit (géén RVS schroef!). PoolFIX levert Trespaschroeven in iedere RAL kleur. 

Staalconstructies 

De keuze van behandeling van uw staalconstructie is relatief gemakkelijk vanwege de grote laagdiktes die u kunt aanbrengen. Deze coating systemen zijn niet mogelijk op bevestigingsartikelen zoals bouten moeren en schroeven vanwege de geringe passing die deze bieden. Wanneer er meer dan 20 micron wordt aangebracht op een bout zal de moer al niet meer gangbaar zijn. Gecoate staalconstructies hebben een laagdikte van 180-450 micron.

Thermisch verzinkte (HDG) bevestigingsartikelen 

Het gebruik van thermisch verzinkte bevestigingsartikelen bij een binnenzwembad is af te raden. Door de hogere luchtvochtigheid bestaat er voor het thermisch zink geen mogelijkheid een gedegen patina laag te vormen, hierdoor is de corrosiebestendigheid beperkt. Het voordeel van thermisch zinkte bouten is de duidelijke herkenbare en zichtbare corrosie.

Heeft u vragen over een toepassing? Neem contact met ons op voor advies.

"Bouten moeren en schroeven van Pool FIX® worden geleverd inclusief certificaat."

Trespa schroef 6x40mm

Trespa schroef in groef Poolfix NPR bouwbesluit geelgroen vrkt

Geen enkele verlijming geeft de garantie  dat deze bestand is tegen de dampen welke vrij komen van het zwemwater. 

Groot volume op RAL kleur

Trespa HPL schroeven in kleur groen poolfix zwembaden

Uit voorraad beschikbaar de standaard afgewerkte PoolFIX kwaliteit trespaschroef. Afgewerkt in iedere gewenste RAL kleur.

HPL schroef GeelGroen

Borg uw HPL beplating met een schroef in de juiste kwaliteit (géén RVS schroef!). Door PoolFIX geleverd incl certificaat. 

Veiligheidsborging met BERT

Er werd in het verleden gekozen voor roestvaststalen bevestigingsartikelen omdat deze een langere levensduur hadden dan standaard verzinkte bouten. Roestvaststalen bevestigingsartikelen zijn sinds 2015 verboden te gebruiken in zwembad omgevingen. Er worden veelal standaard bevestigingsartikelen uit de handel toegepast. Dit is een oplossing echter zeer arbeidsintensief gezien deze snel corrosie vertonen en regelmatig vervangen moeten worden.. We hebben al verschillende malen gezien dat de technische dienst een full-time baan heeft aan het continue vervangen van bouten en moeren. Roest op uw speeltoestellen kunt u niet aan uw klanten tonen. Pool FIX® bevestigingsartikelen verlengen deze levensduur extreem. 

Bij uw geleverde goederen ontvangt u een certificaat. Dit certificaat is gekoppeld aan de leveringsbon waarop de door u ontvangen goederen staan omschreven. Dit certificaat kan ten alle tijden worden opgevraagd zelfs bij verlies van uw administratie blijkt uit de geleverde certificaten welke goederen aan de PoolFIX® standaard voldoen. Zo kunt u onbezorgd gebruik maken van deze bevestigingsartikelen waarbij het Pool FIX® merk waarborgt dat de producten veilig toepasbaar zijn rondom uw zwembad. Pool FIX® staat garant voor de traceerbaarheid binnen de toeleveringsketen. 

Trespa HPL schroeven in kleur groen poolfix zwembaden
PooLFIX zwembaden ophanging bouten moeren ringen EVA Optic
PooLFIX zwembaden ophanging bouten moeren ringen 1.4529

Kiest u ook voor zekerheid?

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor veilige bouten, schroeven en moeren voorzien van certificaat voor uw zwembad! PoolFIX 5e generatie of 1.4529 materiaal. 

Uit voorraad leverbaar

Ruim assortiment

Snelle levering

Sitemap

Pool FIX®

dé schroef die elk veilig
zwembad nodig heeft!