PoolFIX B.V.

Bevestigingsartikelen voor zwembaden!

Rivierkade 9A |  4931 AA Geertruidenberg  |  info@poolfix.nl 

PoolFIX is gespecialiseerd in bevestigingsartikelen voor gebruik in zwembaden volgens de NPR9200:2015. Al onze bevestigingsartikelen zijn voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling om corrosie te beperken en het gebruik van RVS of INOX aan banden te leggen. Alles om een veilige zwemomgeving mogelijk te maken! Zodat recreatie een lust blijft. Kijk op de webshop voor artikelen uit voorraad. 

Or order international throught:  www.aramfix.com

Plan uw route TELEFOON

ARAMFIX B.V. 

Kraanspoor 50  |  AMSTERDAM  |  3371 KA

De toekomst van inkoop: Een betere manier om zaken te doen met uw leveranciers. ARAMFIX is het enige ONAFHANKELIJKE platform dat u controle, beslissingsbevoegdheid en gemoedsrust geeft wanneer u bij hen inkoopt!

ARAMFIX biedt één loket voor alle aspecten van inkoop door inkopers direct met elkaar in contact te brengen tegen concurrerende markttarieven. Tegelijkertijd biedt ARAMFIX inzicht in wat er in deze sector gebeurt, zodat zij slimme beslissingen kunnen nemen op basis van actuele trends in plaats van te vertrouwen op informatie van derden of van horen zeggen, zoals andere platforms doen.

De beste betrouwbare kwaliteit tegen de meest concurrerende prijzen in heel Europa. Van moeren tot ringen, zij hebben een uitgebreid assortiment dat past bij elke industrie of toepassing, hoe uniek deze ook is - neem contact met hen op, zodat de experts kunnen helpen vinden wat het beste werkt op basis van individuele behoeften zoals die van u.

 www.aramfix.com

Kiest u ook voor zekerheid?

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor veilige bouten, schroeven en moeren voorzien van certificaat voor uw zwembad! PoolFIX 5e generatie of 1.4529 materiaal. 

Uit voorraad leverbaar

Ruim assortiment

Snelle levering

Sitemap

Pool FIX®

dé schroef die elk veilig
zwembad nodig heeft!